Profile

Join date: Nov 22, 2022

About

Als u merkt dat uw huiskraan lekt, is de eenvoudigste manier om het probleem te identificeren, het inspecteren van de specifieke verbinding. Kijk onder de gootsteenkast en vind meestal de slangen die de tuit bevestigen, beheert, en sproeier om aan de soort van de kraan te kunnen komen. Kijk dan naar de plug die het dichtst bij de bodem zit met de tuit. Je moet zien dat er een grijze diamanten ring bovenop zit. Als dit het geval is, is dit een snelle verbinding.


Vervang de tuinslang


Als het lek door de sproeier komt, moet een persoon mogelijk de tuinslang of de spuitkop kunnen vervangen. Als u geen nieuwe vervangende sproeier heeft, moet u mogelijk de kraan vervangen. U kunt ook de o-ringen in de schachtverbinding onderzoeken om er zeker van te zijn dat de tekst beschermd is. Als u nog steeds lekken heeft, moet u misschien de kraan vervangen, of anders moet u misschien een nieuwe tuinslang of schacht kopen.


Als het lekken afkomstig is van het omschakelapparaat, kunt u uw omschakelklep poetsen. Om het ventiel te wassen, klikt u de hendel van de kraan los en reinigt u deze met een doek of spons en azijn. En dan, zet het weer in elkaar en je zou een schoon besturingsapparaat voor de omleider moeten hebben. Je zou er altijd binnen een paar dagen weer gebruik van moeten kunnen maken.


Herhaal het proces


Een onreine slang is een andere veelvoorkomende reden voor het lekken van keukenkraan rvs quick hook-up. Een tuinslang kan verstopt zijn met minerale afzettingen of versleten zijn. U kunt het verwijderen door het in een soort oplossing van witte azijn en normaal water te laten weken. Het kan nodig zijn om deze behandeling eens in de zoveel tijd voort te zetten om ophoping van voedingsstoffen te voorkomen. Bovendien kan de slang gaan vloeien omdat de slangaansluitingen kapot zijn.


Als u vermoedt dat de snelkoppeling van uw keukenwaterfilters meestal lekt, moet u deze vervangen. U kunt een nieuwe slang en koppeling kopen bij een hardwarewinkel of thuiscentrum. Dan kun je het water indraaien en controleren op lekkage. Je kunt ook proberen de geest van de spray te veranderen door deze te vervangen door een nieuwe.


Doorgaans zijn de meest voorkomende oorzaken van het snel lekken van keukenkranen een onjuiste installatie, geërodeerde slangen en extreem koppel dat op de fitting wordt uitgeoefend. Veel snelkoppelingen zijn meestal eenvoudig te installeren en te repareren, maar het is minder waarschijnlijk dat dit gebeurt vanwege een probleem van de fabrikant. In plaats daarvan zijn de ontsnappingen het resultaat van een geruïneerd onderdeel of een onjuiste installatie.


Test de lijnen


Als u denkt dat uw keukenkraan snel lekt, moet u eerst de slang testen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het de O-ring kan bereiken zonder te breken. Als het de O-ring niet bereikt, is het waarschijnlijk dat de fitting verkeerd is geplaatst.

basilabbot14e

More actions